• INFORMÁCIA o začiatku tréningov - plavecký oddiel

          • Vzhľadom ku skutoćností a vyjadrenia RUVZ v Bratislave dňa 17.9.2020 k zavretiu ZŠ Mlýnska v Senci ( nakoľko sú plavci z tejto školy, aj moja dcéra a ja som rodič aj hlavný tréner ) nastáva zmena začiatku tréningov celého plaveckého oddielu SPORT CLUB Senec, a to následne tréningy sa uskutočnia od 28.9.2020.Bližšie info v mailoch a na : skpsenec@gmail.com

            28.9.2020 začíname plávanie

          • PLÁVANIE v Senci - DOAS - plavecký oddiel

          • SPORT CLUB Senec - plavecky oddiel ponúka predplaveckú prípravu:- predplavecká príprava pre deti od 3 rokov do 6 rokov a od 6 rokov do 8 rokov- v Senci- DOAS Slnečné jazera, Senec

            forma výučby: skupinová- počet detí v skupine: 6 - 8 

            stupne výučby:

            predplavecká príprava, zdokonaľovacia príprava- dĺžka lekcie: 60 min. (15 min. rozcvičenie, 30 min. pobyt vo vode, 15 min. hygiena, usušenie)- frekvencia lekcií: 1 – x týždenne,

            Piatok- 16:30 - 17:30 ( 1.skupina ) neplavci

                         17:30 - 18:30 ( 2 skupina ) začiatočníci

             👌Bližšie info : skpsenec@gmail.com, 0949 601 802

            nájdete nás na www.scsenec.sk- plavecky oddielTešíme sa na nových plavcov :-))))

          • Informácie pre nových plavcov

          • Informácie pre Nových plavcov, ktorí by sa chceli pridať k nám a stať sa členmi plaveckého oddielu SC Senec...

            Drahí rodičia, vážime si a ďakujeme, že ste navštívili stránky nášho plaveckého oddielu SC Senec. V prípade záujmu o tréningy u nás (ak ste tak ešte neurobili), prosím pošlite nám email : skpsenec@gmail.com, obsahujúci meno, priezvisko a rok narodenia vášho dieťaťa. Krátko (svojimi slovami) skúste prosím popísať aj aktuálnu úroveň jeho alebo jej plaveckých schopností.Prípadne tiež ak už bol nejaký kontakt s vodou (či už pozitívny - plavecká škola/krúžok/klub/súkromé tréningy alebo aj negatívny- pošmyknutie, pád do vody, a pod. žiaľ aj to sa stáva...). Určite budete informovaní o tréningoch :-)  

            STRETNUTIE RODIČOV a RODIČOV nových plavcov bude 17.9.2020 o 17:30 hod.( miestnosť ešte upresním.

            Naše kapacity sú žiaľ limitované a miesta v skupinách sú obsadzované prioritne našimi členmi. Preto sa k počtu voľných kapacít v našom klube a v jednotlivých skupinách budeme vedieť vyjadriť, až keď prebehnú zápisy našich (riadnych) členov.

            Z dôvodu snáh o zabránenie nekontrolovaného šírenia vírusu SARS-CoV-2, z dôvodu opatrení vydaných a vydávaných orgámni SR, zriaďovateľom a prevádzkovateľom Plavárne Pasienky, ale hlavne kvôli Vašej i našej vlastnej bezpečnosti sme sa rohodli posunúť začiatok tejto plaveckej sezóny. 

            Začiatok sezóny 2020/2021, z dôvodu COVID-19 posúvame. Tréningy budú štartovať najskôr od 14.9.2020

          • Informácia pre našich plavcov !!!!

          • Milí rodičia,

            Ahojte plavci, rodičia a všetci priaznivci plávania (o:  Skáčeme rovnými nohami priamo do Septembra, aj ked to vyzerá tak, že s COVID-om budú niektoré "veci" trochu inak...

            Z dôvodu snáh o zabránenie nekontrolovaného šírenia vírusu SARS-CoV-2, z dôvodu opatrení vydaných a vydávaných orgámni SR, zriaďovateľom a prevádzkovateľom Plavárne Pasienky, ale hlavne kvôli Vašej i našej vlastnej bezpečnosti sme sa rohodli posunúť začiatok tejto plaveckej sezóny.

            Ak má niekto z rodinných príslušníkov príznaky ochorenia COVID-19,prípade deti, telefonicky kontaktujte nás čo najskôr a absolvujte COVID test.

            Štatistiky nakazených na COVID-19 na Slovensku v mesiaci júl výraznejšie stúpli. Pevne veríme, že sa situácia na Slovensku ako aj v okolitých krajinách čoskoro stabilizuje. Musíme sa všetci stále správať maximálne zodpovedne k sebe a svojmu okoliu a rešpektovať nariadenia hlavného hygienika. 

            Všetkým Vám ďakujeme za pochopenie, akceptovanie a dodržiavanie týchto nie príjemných ale veľmi nevyhnutných nariadení.

            Prosíme Vás skutočne o zodpovedný prístup, lebo od každého z nás závisí bezpečný a úspešný štart novej plaveckej sezóny.

            Ďakujeme

            SPORT CLUB Senec - plavecký oddiel

             

            Plavecké tréningy začneme až 14.9.2020 všetci plavci ( hobby, nový,prípravka ) Výkonnostní majú tréningy podľa pokynov , samozrejme v závislosti od vývoja epidemiologickej situácie na Slovensku.

            Školský rok 2020/2021 by mal predsa len odštartovať, aj keď režim bude o poznanie iný. 

            Do 21.9.2020 máme obmedzené podmienky na plávanie, od 21.9.2020 bude daný rozvrh , ktorý dostanete mailom.

            Mailom Vám prídu dva rozvrhy a to do 21.9.2020 a od 21.9.2020ˇna celú sezónu. Rozvrh od 21.9.2020 sa už nebude meniť.

            Deti budú rozdelené do skupín.Autobus je zabezpečený.

            Tréneri:

            Hlavný tréner: Ivana Hofericová

            Martina Martišovičová,

            Andrea Pokorná,

            Tomáš Fiľak

            trénerka gymnastiky,  

            Vždy po prázdninách, prichádzajú ako prvé na rad stretnutia s rodičmi v termíne 17.9.2020 o 17:30 hod. v Senci, miestnosť ešte upresním pravdepodobne ZŠ Tajovská, podľa opatrení sa prispôsobíme.

            Administratívno informačné stretnutia máme v pláne i tentokrát a preto všetci "pokračujúci plavci" a Členovia plaveckého oddielu SC Senec, čítajte prosím pozorne, nasledujúce informácie sú pre Vás.

            Ak ste sa dočítali až sem, a pritom ste nový záujemca o členstvo. Chcete sa stať súčasťou klubu, no zatiaľ ste u nás neplávali. Prosím pozrite si článok adresovaný "novým záujemcom", tam nájdete info určené pre Vás.) www.scsenec.sk - plavecký oddiel - NOVINKY, Rodičia, môžu tentoo mail preposlať aj novým členom, ak má niekto záujem v našom klube plávať od známych, spolužiakov detí....

            Členovia, ktorí poslali info - mail so záujmom pokračovať, alebo ma informovali mám evidovaných. Tí ktorí tak zatiaľ neurobili, ozvite sa nám čím skôr na email skpsenec@gmail.com, nech vieme či s Vami môžeme počítať do 5.9.2020, uvoľnite tým miesta pre nových plavcov.

            Od 1.9.2020 sme upravili cenník príspevkov na plavecké výcviky. Na mail dostanete prihlásenie sa do systému paysy.

            Výkonnostným plavcom pošlem rozpis skupín a tréningov na mail do 6.9.2020 aj s dopravou.  Doprava bude zabezpečená!!!.Tí , ktorí sa nezaregistrujú mailom , že pokračujú, týmto tréningy nebudú zaslané.

            Ročníky staršie ako rok narodenia 2010 chlapci a dievčatá 2011 , by mali absolvovať tréning 3 - krát za týždeň podotýkam výkonnostné skupiny. K tréningom pripravujeme aj športovú prípravu a prípravu s fyzioterapeutom.

            V prílohe máte dokumenty na sezónu 2020/2021, tlačivá, ktoré mi môžete poslať mailom.

             

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje