• CVIČTE DOMA :-)

          • Deti zatiaľ by mohli podľa možností doma cvičiť podľa inštruktážnych videí, ktoré  pripravila Slovenská plavecká federácia na tieto dni vspolupráci s kondičným trénerom pánom Berešom (predcvičujú viaceríreprezentanti, prvé a druhé cvičenie plavec STU Trnava Adam Halas) stitulom "Posilňovacie a kompenzačné cvičenia na doma". Nájdete ich naYouTube kanále SPF, prípadne na webe SPF www.swimmsvk.sk

          • INFORMÁCIA o začiatku tréningov - plavecký oddiel

          • Vzhľadom ku skutoćností a vyjadrenia RUVZ v Bratislave dňa 17.9.2020 k zavretiu ZŠ Mlýnska v Senci ( nakoľko sú plavci z tejto školy, aj moja dcéra a ja som rodič aj hlavný tréner ) nastáva zmena začiatku tréningov celého plaveckého oddielu SPORT CLUB Senec, a to následne tréningy sa uskutočnia od 28.9.2020.Bližšie info v mailoch a na : skpsenec@gmail.com

            28.9.2020 začíname plávanie

          • PLÁVANIE v Senci - DOAS - plavecký oddiel

          • SPORT CLUB Senec - plavecky oddiel ponúka predplaveckú prípravu:- predplavecká príprava pre deti od 3 rokov do 6 rokov a od 6 rokov do 8 rokov- v Senci- DOAS Slnečné jazera, Senec

            forma výučby: skupinová- počet detí v skupine: 6 - 8 

            stupne výučby:

            predplavecká príprava, zdokonaľovacia príprava- dĺžka lekcie: 60 min. (15 min. rozcvičenie, 30 min. pobyt vo vode, 15 min. hygiena, usušenie)- frekvencia lekcií: 1 – x týždenne,

            Piatok- 16:30 - 17:30 ( 1.skupina ) neplavci

                         17:30 - 18:30 ( 2 skupina ) začiatočníci

             👌Bližšie info : skpsenec@gmail.com, 0949 601 802

            nájdete nás na www.scsenec.sk- plavecky oddielTešíme sa na nových plavcov :-))))

          • Informácie pre nových plavcov

          • Informácie pre Nových plavcov, ktorí by sa chceli pridať k nám a stať sa členmi plaveckého oddielu SC Senec...

            Drahí rodičia, vážime si a ďakujeme, že ste navštívili stránky nášho plaveckého oddielu SC Senec. V prípade záujmu o tréningy u nás (ak ste tak ešte neurobili), prosím pošlite nám email : skpsenec@gmail.com, obsahujúci meno, priezvisko a rok narodenia vášho dieťaťa. Krátko (svojimi slovami) skúste prosím popísať aj aktuálnu úroveň jeho alebo jej plaveckých schopností.Prípadne tiež ak už bol nejaký kontakt s vodou (či už pozitívny - plavecká škola/krúžok/klub/súkromé tréningy alebo aj negatívny- pošmyknutie, pád do vody, a pod. žiaľ aj to sa stáva...). Určite budete informovaní o tréningoch :-)  

            STRETNUTIE RODIČOV a RODIČOV nových plavcov bude 17.9.2020 o 17:30 hod.( miestnosť ešte upresním.

            Naše kapacity sú žiaľ limitované a miesta v skupinách sú obsadzované prioritne našimi členmi. Preto sa k počtu voľných kapacít v našom klube a v jednotlivých skupinách budeme vedieť vyjadriť, až keď prebehnú zápisy našich (riadnych) členov.

            Z dôvodu snáh o zabránenie nekontrolovaného šírenia vírusu SARS-CoV-2, z dôvodu opatrení vydaných a vydávaných orgámni SR, zriaďovateľom a prevádzkovateľom Plavárne Pasienky, ale hlavne kvôli Vašej i našej vlastnej bezpečnosti sme sa rohodli posunúť začiatok tejto plaveckej sezóny. 

            Začiatok sezóny 2020/2021, z dôvodu COVID-19 posúvame. Tréningy budú štartovať najskôr od 14.9.2020

          • Informácia pre našich plavcov !!!!

          • Milí rodičia,

            Ahojte plavci, rodičia a všetci priaznivci plávania (o:  Skáčeme rovnými nohami priamo do Septembra, aj ked to vyzerá tak, že s COVID-om budú niektoré "veci" trochu inak...

            Z dôvodu snáh o zabránenie nekontrolovaného šírenia vírusu SARS-CoV-2, z dôvodu opatrení vydaných a vydávaných orgámni SR, zriaďovateľom a prevádzkovateľom Plavárne Pasienky, ale hlavne kvôli Vašej i našej vlastnej bezpečnosti sme sa rohodli posunúť začiatok tejto plaveckej sezóny.

            Ak má niekto z rodinných príslušníkov príznaky ochorenia COVID-19,prípade deti, telefonicky kontaktujte nás čo najskôr a absolvujte COVID test.

            Štatistiky nakazených na COVID-19 na Slovensku v mesiaci júl výraznejšie stúpli. Pevne veríme, že sa situácia na Slovensku ako aj v okolitých krajinách čoskoro stabilizuje. Musíme sa všetci stále správať maximálne zodpovedne k sebe a svojmu okoliu a rešpektovať nariadenia hlavného hygienika. 

            Všetkým Vám ďakujeme za pochopenie, akceptovanie a dodržiavanie týchto nie príjemných ale veľmi nevyhnutných nariadení.

            Prosíme Vás skutočne o zodpovedný prístup, lebo od každého z nás závisí bezpečný a úspešný štart novej plaveckej sezóny.

            Ďakujeme

            SPORT CLUB Senec - plavecký oddiel

             

            Plavecké tréningy začneme až 14.9.2020 všetci plavci ( hobby, nový,prípravka ) Výkonnostní majú tréningy podľa pokynov , samozrejme v závislosti od vývoja epidemiologickej situácie na Slovensku.

            Školský rok 2020/2021 by mal predsa len odštartovať, aj keď režim bude o poznanie iný. 

            Do 21.9.2020 máme obmedzené podmienky na plávanie, od 21.9.2020 bude daný rozvrh , ktorý dostanete mailom.

            Mailom Vám prídu dva rozvrhy a to do 21.9.2020 a od 21.9.2020ˇna celú sezónu. Rozvrh od 21.9.2020 sa už nebude meniť.

            Deti budú rozdelené do skupín.Autobus je zabezpečený.

            Tréneri:

            Hlavný tréner: Ivana Hofericová

            Martina Martišovičová,

            Andrea Pokorná,

            Tomáš Fiľak

            trénerka gymnastiky,  

            Vždy po prázdninách, prichádzajú ako prvé na rad stretnutia s rodičmi v termíne 17.9.2020 o 17:30 hod. v Senci, miestnosť ešte upresním pravdepodobne ZŠ Tajovská, podľa opatrení sa prispôsobíme.

            Administratívno informačné stretnutia máme v pláne i tentokrát a preto všetci "pokračujúci plavci" a Členovia plaveckého oddielu SC Senec, čítajte prosím pozorne, nasledujúce informácie sú pre Vás.

            Ak ste sa dočítali až sem, a pritom ste nový záujemca o členstvo. Chcete sa stať súčasťou klubu, no zatiaľ ste u nás neplávali. Prosím pozrite si článok adresovaný "novým záujemcom", tam nájdete info určené pre Vás.) www.scsenec.sk - plavecký oddiel - NOVINKY, Rodičia, môžu tentoo mail preposlať aj novým členom, ak má niekto záujem v našom klube plávať od známych, spolužiakov detí....

            Členovia, ktorí poslali info - mail so záujmom pokračovať, alebo ma informovali mám evidovaných. Tí ktorí tak zatiaľ neurobili, ozvite sa nám čím skôr na email skpsenec@gmail.com, nech vieme či s Vami môžeme počítať do 5.9.2020, uvoľnite tým miesta pre nových plavcov.

            Od 1.9.2020 sme upravili cenník príspevkov na plavecké výcviky. Na mail dostanete prihlásenie sa do systému paysy.

            Výkonnostným plavcom pošlem rozpis skupín a tréningov na mail do 6.9.2020 aj s dopravou.  Doprava bude zabezpečená!!!.Tí , ktorí sa nezaregistrujú mailom , že pokračujú, týmto tréningy nebudú zaslané.

            Ročníky staršie ako rok narodenia 2010 chlapci a dievčatá 2011 , by mali absolvovať tréning 3 - krát za týždeň podotýkam výkonnostné skupiny. K tréningom pripravujeme aj športovú prípravu a prípravu s fyzioterapeutom.

            V prílohe máte dokumenty na sezónu 2020/2021, tlačivá, ktoré mi môžete poslať mailom.

             

          • SÚSTREDENIE SLOVENSKÝ RAJ -22.8 -28.8.2020

          • Sústredenie v Slovenskom raji v krásnom, ekologicky čistom horskom a zdravom prostredí. Čarokrásna príroda robí toto miesto turisticky najatraktívnejším na Slovensku.Program: Máš sa tu naozaj na čo tešiť!

             

             

          • SKVELÝ DENNÝ ŠPORTOVÝ TÁBOR a sústredenie plavecké

          • v rekreačnej oblasti Harmónia pri Modre, v krásnom prírodnom prostredí Malých Karpát, s výbornými klimatickými podmienkami a tradíciou kúpeľného letoviska vznikol moderný nový hotel rezortového typu, v ktorom sa spája čaro prírody a lokálnych tradícii so štýlovým a jedinečným dizajnom, modernou gastronómiou a osobným prístupom.

            Nový športovo-zážitkový areál s letnými bazénmi, záhradou, športoviskami a lanovým centrom.

             

            • vonkajší letný bazén (15x10 m) a detský bazén (5x5 m) s prekrytím
            • záhrada s lehátkami a tuli vakmi
            • futbalové / basketbalové ihrisko s umelou trávou a osvetlením
            • 2 tenisové kurty s umelou trávou a osvetlením
            • pieskové ihrisko na beach volleyball
            • 2 ihriská na petanque (10 a 15 malých resp. 7 a 9 veľkých kurtov)
            • lanový park Jelšovisko (modrý a červený okruh).

             

             

            Aktivity

            Ponúkame množstvo aktivít pri ktorých sa Vaše dieťa nielen zabaví, ale aj niečo naučí. Futbal, floorball, halový futbal, ping-pong, volejbal, hádzaná, bedminton, basketball, rozcvička, stretching, angličtina, spoločenské hry, vedomostné hry, video hry, orientácia v prírode, náučné výlety, výlet do zoologickej záhrady, zvieracia farma a ďalšie, to všetko zažijú Vaše deti počas pobytu v našom tábore.

            Cena

            Ponúkame bezkonkurenčnú cenu denných táborov v  zahrňujúcu športovanie a športové pomôcky, kvalitnú celodennú stravu, ďalšie vybavenie ako spoločenské hry, video hry, či učebné pomôcky pre hodiny angličtiny.

            Strava a pitný režim

            Vašemu dieťaťu zabezpečíme kvalitnú, celodennú stravu a pitný režim pre doplnenie potrebnej energie.

            Program

            Program je veľmi pestrý a deti sa s nami nebudú nudiť. Bežný deň v tábore je následovný:

            7:30 – 8:30 – ODCHOD AUTOBUSU

            9:00 – 10:00 – Šport 1 ( plávanie )

            10:00 – 10:15 – Desiata

            10:15 – 12:00 – Šport 2

            12:00 – 13:30 – Obed, prechádzka a aktivity v prírode

            13:30 – 14:30 – Šport 3

            14:30 – 14:45 – Olovrant

            15:00 - 16:00 - Športové hry

            16:00 - Odchod domov

             

            Pozn.: program môže byť prispôsobený výletom (zoologická záhrada, aktivity v prírode a ďalšie)

            TURISTIKA:

            Pešia turistika a cykloturistika

            Milujete prechádzky v prírode, ktorá je pre vás expresným zdrojom čerstvej životnej sily?  Potom si určite prídete na svoje na výletoch po okolí nášho hotela, ktorý stojí priamo na križovatke turistických trás. Nech sa rozhodnete pre ktorýkoľvek z chodníčkov, výlet bude nenáročný a vhodný aj na vychádzky s deťmi.

            Po ceste sa vám naskytnú rozmanité prírodné scenérie – vodná nádrž, potôčiky, skalné útvary, čistinky či malebné rázcestia. Výhľadom na okolitú krajinu sa môžete potešiť po výstupe na Zámčisko alebo z rozhľadne na Kukle.

            Ak bažíte po nových zaujímavých poznatkoch môžete sa vybrať po Modranskom banskom náučnom chodníku. Z informačných tabúľ sa dozviete niečo o histórii banníctva v tejto oblasti a natrafíte aj na niekoľko starých štôlni, v ktorých kedysi ťažili rudy vzácnych kovov a dokonca i zlato. No pokiaľ vás viac lákajú tajomstvá vesmíru, môžete si spraviť výlet do blízkej hvezdárne. 

            Vyberte sa na viacdňový výlet do prírody Malých Karpát a náš Hotel pod lipou sa s potešením stane vašim „základným táborom“. Aby ste stihli preskúmať ešte väčší kus prírodných krás, radi vám na vaše výlety požičiame bicykle, elektrobycikle alebo palice na nordic walking.

             

          • DENNÝ ŠPORTOVÝ TÁBOR v Senci

          • Letný denný letný tábor je určený pre deti od 4 do 10 rokov.

            Koná sa v týždenných turnusoch počas pracovných dní, denne od 8.00 do 16.30 hodiny pod vedením skúsených a predovšetkým milých a priateľských inštruktorov. Výhodou je, že väčšinu z nich deti poznajú z plaveckého výcviku turnusu sú pre deti pripravené zaujímavé aktivity, pohybové a športové hry, návštevy atraktívnych miest a to všetko spojené s nezabudnuteľnými zážitkami a vznikom nových kamarátstiev. Pozývame Vaše deti do prázdninového sveta denných táborov naplneného hrami, zábavou, pohybom i aktívnym oddychom. Tešíme sa na Vás!

            TERMÍNY:   10.-14.8.2020

             

            PRIHLÁSTE SA NA:  tabor.senec@gmail.com

            TEŠÍME SA NA VÁS 

            Program

            Program je veľmi pestrý a deti sa s nami nebudú nudiť. Bežný deň v tábore je následovný:

            8:00 – 8:30 – Príchod detí do tábora

            8:30 – 9:00 – Rozcvička a stretching

            9:00 – 10:00 – Šport 1

            10:00 – 10:15 – Desiata

            10:15 – 11:00 – Spoločenské hry a video hry

            11:00 – 12:00 – Šport 2

            12:00 – 13:30 – Obed, prechádzka a aktivity v prírode

            13:30 – 14:30 – Šport 3

            14:30 – 14:45 – Olovrant

            14:45 – 15:30 – Angličtina pre deti

            15:30 – 16:30 – Voľný výber programu (spol. hry, video hry, športy)

            Pozn.: program môže byť prispôsobený výletom (zoologická záhrada, aktivity v prírode a ďalšie)

             

            Aktivity

            Ponúkame množstvo aktivít pri ktorých sa Vaše dieťa nielen zabaví, ale aj niečo naučí. Výlet do zoologickej záhrady, zvieracia farma a ďalšie, to všetko zažijú Vaše deti počas pobytu v našom tábore.

            Cena: 139 EUR

            Ponúkame bezkonkurenčnú cenu denných táborov v Bratislave (86€) zahrňujúcu športovanie a športové pomôcky, kvalitnú celodennú stravu, ďalšie vybavenie ako spoločenské hry, video hry, či učebné pomôcky pre hodiny angličtiny.

            Strava a pitný režim 5x denne

            Vašemu dieťaťu zabezpečíme kvalitnú, celodennú stravu a pitný režim pre doplnenie potrebnej energie.

            BONUS TÁBOROVÉ TRIČKO, KTORÉ SI NAMAĽUJEME :-)

             

             

          • PUTOVNÝ POHÁR v Spišskej Novej Vsi

          • Preteky“ Putovný pohár Slovenského raja” plavci 11 🏊🏊‍♂️🏊‍♀️ SPORT CLUB Senec v Spišskej Novej Vsi zvládli na výbornú , domov si odnášajú svoje osobaky, nové skúsenosti v nových disciplínach.Chlapci ukončili preteky umiestnením v disciplíne 50m Znak na všetkým medailových umiestneniach.🏊‍♂️🥉🏊‍♂️🥈🏊‍♂️🥇. Srdečne Blahozelam všetkým plavcom a tešíme sa na ďalšie preteky a úspechy.😘👍❤️

          • Brňenský tučňáček 2020

          • Úspešný štart 2020 plaveckého oddielu SPORT CLUB Senec

            Nový rok 2020 nám otvorili sezónu plaveckých pretekov najmladšie ročníky 2010, 2011 veľmi  úspešne v Brne,kde sa zúčastnili preteku pod vedením trénerky Ivany Hofericovej.  

            Medzinárodný pretek  " BRNĚNSKÝ TUČŇÁČEK" ,ktorý sa konal 18. -19.01.2020 súťažilo

            26 klubov, 252 plavcov a odplávali 704 štartov.

            Našich dvanásť plavcov si domov prinieslo krásne osobné rekordy.

            O dvojnásobný BRONZ sa postarali dievčatá v štafete 4 x 25m Voľný spôsob a 4 x 25m Polohový preteky a Benjamín Jančík si domov priniesol bronzovú medailu za disciplínu 25m prsia.

            Plavcom  srdečne blahoželám a teším sa na ďalšie úspechy. trénerka Ivana Hofericová 

          • Vianočné prázdniny

          • Milé deti, plavci, rodičia,

            Šťastné sviatky Vianočné, krásne čaro polnočné, na Silvestra istý krok a s ním šťastný Nový rok praje ...

             

          • VIANOČNÉ PLAVECKÉ NÁDEJE

          • 30.11.2019 - Panthy - Bratislava

            SPORT CLUB Senec plavecky oddiel sa zúčastnil dňa 30.11.2019 plaveckých pretekov”Vianočné plavecké nádejnej”,kde si plavci vyplávali svoje osobne rekordy.Dakujem deťom za reprezentáciu klubu, ste skvelí.👌Domov sme si priniesli aj 14 medailových umiestnení:🥉x8,🥈x4,🥇x2👌🏊‍♂️🏊‍♀️🏊‍♂️🏊‍♀️🏊‍♂️🏊‍♀️🏊‍♂️

          • Slovenský pohár žiakov 4.kolo- 28.9.2019

          • Slovenský pohár žiakov 4.kolo

            Plavci SPORT CLUB Senec sa zúčastnili pretekov "Slovenský pohár žiakov 4.kolo".

            Reprezentácia plavcov priniesla nové osobné rekordy a domov sme si odniesli bronzových ,1 zlatú medailu.

            Plavci boli ste skvelí, ďakujeme za skvelí zážitok a náladu.Zároveň ďakujeme rodičom za podporu a povzbudzovanie.

          • Slovenský pohár žiakov

          • 25.- 26.5.2019 saSPORT CLUB Senec kategória mladších žiakov a žiačok🏊‍♂️🏊‍♀️sa zúčastnili "Slovenského pohára žiakov",kde plavci získali nielen krásne umiestnenia ,ale aj krasne medaile a svoje osobaky.Domov si odnasame:ZLATO: 2X🥇🥇,STRIEBRO 5X🥈🥈🥈🥈,BRONZ 6x 🥉🥉🥉🥉🥉🥉V zlepseni sme sa stali II.najlepším klubom SPORT CLUB SenecVšetkym plavcom srdečne blahoželáme👏👏👏 trénerky👍😉

          • Šturovské stovky

          • Dňa 31.8.2019 sa konal 41.ročník" Štúrovské stovky" hostilo 421 plavcov z 51 oddielov zo štyroch krajín a my sme boli súčasťou.Naši plavci 🏊‍♀️🏊‍♀️🏊‍♀️🏊‍♀️si zaplávali ,krásne osobáky👌. Domov sme si odniesli krásny bronz🥉🏊‍♀️🏊‍♀️🏊‍♀️, ktorý vyplával Richard Schwartz v disciplíne 100m motýlik a najlepšie hodnotenie zlepšenia pretekárov🔝🔝🔝.Zároveň mu chceme poďakovať za skvelú reprezentáciu nášho klubu SPORT CLUB Senec a mesta Senec.Plavcom,želám veľa ďalších úspechov a deťom veľmi pekne ďakujeme. trénerky

  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje